JESEN U GRADU #2

Okej, priznajem, apsolutno neočekivano se desio slom sa ovim jesenjim tekstovima. Dok je leto u gradu nekako išlo samo od sebe, jesen mi je donela nove obaveze i nedostatak vremena da se bavim ovom tematikom. Ali, svakako nisam odustala i par propuštenih nedelja nije razlog za dramu.
Za početak, krenućemo od nečeg udobnog, za duge jesenje šetnje. U tu svrhu, inspiraciju pronalazim u filmu Erika Romera, Pun mesec u Parizu. Ovoga puta izdvojiću kombinaciju sive i žute, ali ceo film je prava oaza inspiracije, bilo da tražite modnu ili pak inspiraciju za uređenje doma.
Muzika koju vam ovoga puta preporučujem nije nešto što se nalazi na mojoj playlisti, ali mi je jedne večeri prilično prijala. Sigurna sam da ću joj se vraćati u narednom periodu, jer sam u njoj pronašla nešto opuštajuće što mi prija. Probajte i vi da joj date šansu.
Do kraja oktobra u Biblioteku grada Beograda možete se učlaniti po sniženim cenama. Predlažem vam da iskoristite ovih par dana i prošetate se do najbliže biblioteke. Ne zaboravite da nam ide hladnije vreme i dosta vremena koje ćemo provoditi u kući.

 ……

Leave a Reply

*