LETO U GRADU #6

Udahnite duboko, spremite se za najtoplije dane koji slede u avgustu i uživajte u svemu onome što nam leto pruža. Kako bi vam predstojeća nedelja lakše pala, bar onaj period dok temperatura ne spadne ispod 50 stepeni, predlažem vam izležavanje uz seriju, čitanje tekstova o sreći i malo svežeg vazduha na sedmom spratu.
Lice ulice kupujem kad god naletim na prodavce u gradu. O samom časopisu se nadam da ćemo u budućnosti više pričati, ali sada želim da pažnju usmerim na letnji broj jul/avgust i temu koja je kroz razne tekstove obradjena u ovom broju – sreći. Idealno štivo za čituckanje u hladu.
Hrvatska serija Crno bijeli svijet me je još jednom podsetila da ja nisam osoba za gledanje serija. U roku od tri dana pogledala sam sve epizode, zapostavila druge obaveze i isključila se iz svakodnevnice. Ali sam zaista uživala u njoj, kako je vreme odmicalo, postajala mi je sve draža. Verujem da će svi koji su na neki način nostalgičari uživati u njoj.
Nakon što ste se uz par epizoda vratili koju deceniju unazad i pročiali nekoliko redaka o sreći, vaša stanica za večernje rashladjivanje definitivno može biti klub Sinnerman. Na krovu Dom sindikata dočekaće vas ljubazni radnici i pronaći vam mesto u ovoj gradskoj underground oazi.

Leave a Reply

*