OKTOBAR: ŠTA VAS INSPIRIŠE OVOG MESECA?

Septembar je bio rezervisan za navikavanje na period koji sledi. Utiske sa odmora, patnju za završetkom leta i vrele dane ostavljam sa njim.

…..

Pozdravljam oktobar i radujem mu se. Tražim inspiraciju kako da ga ukrasim, a delić te inspiracije ću sada podeliti sa vama.

Bioskopski i pozorišni repertoari su spremni za oktobar. Već sam pričala o filmu Dvostruki životi i nadam se da vam se nalazi na spisku oktobarske filmske liste. Na mojoj se nalaze Džoker i par filmova koji se prikazuju u Kinoteci, ali svakako ima još prostora da se popuni.
Stiže nam i sajam knjiga, od 20. do 27. oktobra, koji izbegavam zbog velikih gužvi, ali svakako ću se počastiti novim knjigama. Alesandro Bariko je pisac koji mi trenutno privlači pažnju i čije mi knjige prijaju. O jednoj ste imali priliku da čitate.
Slobodno vreme i prijatnu temperaturu koristiću za tumaranja po uličicama Beograda. Volim da razgledam stare zgrade, fasade, terase… Volim da otkrivam nove omiljene lokacije u bilo kom obliku. Baš zbog toga, raduju me te duge šetnje, uz neku pauzu za kafenisanje.
Tu je i par sitnica kojima planiram da ispraznim novčanik, ali da se ne lažemo, zbog njih strpljivo čekam platu.

1 Comment

Leave a Reply

*