“URADI SAM” PROJEKTI KOJE ĆETE VOLETI

DIY ili uradi sam projekti i vikend pred nama – dobitna kombinacija u kojoj ćete uživati.

uradi sam projekti

Zabavni, kreativni i uglavnom naklonjeni našim novčanicima… Na mojoj listi se već neko vreme nalazi par uradi sam projekata, ali nedostatak vremena mi je glavna kočnica da krenem u akciju. Među njima, prvi na listi je dekupaž na posuđu.

Veoma mi se sviđaju rezultati koje je Mark Montano postigao sređivanjem običnog, belog posuđa. Iz njegove perspektive deluje lako i verujem da uz malo (više) truda neka sasvim jednostavna šolja koju svi imamo u kući može postati pravo šik remek-delo.

Neonski znak idealan za prazničnu “uradi sam” listu

Kako su nam praznici sve bliži, na svakom koraku vidim dekoracije i lampice. Možda je zbog toga kreiranje sopstvenog neonskog znaka dobar izbor za decembarske DIY projekte. Na blogu thesorrygirls.com pronašla sam detaljno uputstvo za izradu ove dekoracije.

DIY projekat za 10 minuta!

Flaše od alkoholnih (ili nekih drugih) pića mogu biti veoma zanimljivog oblika i dizajna, a ovo je samo jedan od načina da ih iskoristite.

Staro bure pretvorite u mini-bar

Ukoliko ste raspoloženi da osvežte svoj prostor jednim mini-barom, OVDE se kriju ideje od čega ih sve možete izraditi. Ne mora biti samo mini-bar. Možete bilo šta da smestite u jednu komodicu poput ove.

Leave a Reply

*