VREME JE ZA PROLEĆNO RENOVIRANJE

Hajde da zažmurimo na jedno oko i pravimo se da napolju nije jesen, ali drugo oko otvorite širom kako biste ulovili ideje za sredjivanje svog životnog prostora.
Ako mene pitate, filmovi su savršen izvor inspiracije ukoliko nameravate da renovirate stan/kuću/kancelariju. Ideja ima na pretek i svakako planiram da detaljnije bude reči na ovu temu, ali ovoga puta odlučujem se za Zaveži me, odveži me
Gotovo svaki enterijer u Almodovarovim filmovima me raspameti: šarenilo, sve moguće boje i dezeni, detalji kojih nekada ima toliko da vas zaboli glava… Brižljivo je sve ukomponovano i mogla bih se time baviti danima, ali, za početak zavirimo u gore pomenuti film:
 
 
 
 
 
 
 
 
Suzanne Lipschutz decenijama skuplja tapete. U njenoj bogatoj kolekciji ima, rekla bih, svaki dezen koji vam padne na pamet. Iako su neke tapete godinama stare i ne mogu se naći u prodaji, ovaj filmić vas može podstaći da krenete u lov na savršene šare za svoje zidove.


Za opremanje prostora prošetaćemo do adrese mervekahraman.com, gde se kriju sjajni komadi nameštaja.
Kombinacija modernog i retro dizajna, interesantne ivice i šare. Dakle, u ovoj maloj oazi nameštaja krije se sve što bi dom učinilo originalnim i spremnim za leto!

Leave a Reply

*